KBF logo

Kokusai Butokukai Finland

Seikado - Seinäjoki

Seuran esittely

Seinäjoen Karate-Do ry on perinteisen karaten harjoitteluun keskittynyt seura. Vuonna 1982 perustetulla Seikadolla on pitkät juuret Seinäjoen budoharrastajien keskuudessa. Harjoittelun pääpaino on karaten aseettomissa taidoissa perinteisen tyylin mukaan. Voit lukea lisää treenien sisällöstä sekä tavoitteista Harjoittelu-osiosta. 

Harjoituspaikat ja -ajat

  • Tiistai 18.00 - 20.00 Toukolanpuiston koulu
  • Torstai 18.00 - 20.00 Toukolanpuiston koulu
  • Perjantai 18.00 - 20.00 Pohjan koulu

Opettajat/Ohjaajat

  • Tuomas Seilo, 3.dan
  • Hannu Leppälä, 1.dan

Haluatko mukaan?

Seikado aloittaa alkeiskurssin TI 22.2.2021 klo 18.00 Toukolanpuiston koululla.

Harjoitukset tiistain ja torstaisin klo 18-20. Aloittamaan ehtii vielä maaliskuun alkupuolellakin.

Kurssin kesto n. 3-4 kk. päättyen ensimmäiseen vyögraduointiin, minkä jälkeen harjoittelu jatkuu yhteisissä harjoituksissa harjoitusohjelman mukaisesti. Kurssille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää kun saapuu paikalle oikeaan aikaan. Varustuksena sisäliikuntavarustus, ei kenkiä. Ikäraja 13v. Kurssin hinta on 40 €.

Alkeiskurssilla läpikäydään karaten keskeisimpiä perustekniikoita, sekä itsepuolustussovelluksia. Teknisen harjoittelun ohella kehitetään fyysistä kuntoa sekä mielen lujuutta. Alkeiskurssin tarkoitus on antaa kokonaiskuva karateharjoittelun luonteesta.

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä.

Harjoittelumme tavoitteisiin ja sisältöön voit tutustua tarkemmin täältä

Aiemmin lajia harrastaneilla mahdollisuus tulla mukaan milloin vain, mikäli perustiedot- ja taidot ovat riittävällä tasolla. Ota yhteyttä niin sovitaan aloituksesta.

Seikado Instagramissa