KBF logo

Kokusai Butokukai Finland

Seikado - Lapua

Seuran esittely

Seinäjoen Karate-Do yhdessä Kokusai Butokukai Finlandin kanssa aloittavat karaten harjoitusryhmän Lapualla. Toiminta pyörii alussa virallisesti Seinäjoen seuran alaisuudessa, mutta lähitulevaisuudessa on tarkoitus perustaa Lapualle oma seura joka liitetään osaksi Kokusai Butokukai Finland ry:tä.

Harjoittelun pääpaino on karaten aseettomissa taidoissa perinteisen karaten tavoitteiden mukaisesti. Tavoitteena on itsepuolustustaitojen kehittäminen, kunnon ja terveyden ylläpitäminen ja yksilön kokonaisvaltainen kehittyminen.

Voit lukea lisää harjoittelumme sisällöstä sekä tavoitteista Harjoittelu-osiosta.

  Haluatko mukaan?

  Ensimmäinen peruskurssi alkaa KE 18.9. klo 17.30 Lapuan lukion peilisalissa (Sisäänkäynti ammattikoulunkadulta, Sedun puoleisesta päädystä).

  Harjoitukset jatkossa keskiviikkoisin klo 17.30-19.30 ja perjantaisin 17.30-19.30. Varustuksena sisäliikuntavarustus, ei kenkiä. Kurssin kesto n. 4kk, päättyen ensimmäiseen vyökokeeseen. Tämän jälkeen harjoittelu jatkuu normaalisti harjoitusohjelman mukaisesti ja oppilas on myös oikeutettu osallistumaan yhdistyksen järjestämille leireille ja tapahtumiin. Kurssin hinta on 90 € (KBF:n normaali 1/2 vuoden jäsenmaksu). Ikäraja 16v.

  Peruskurssilla läpikäydään karaten keskeisimpiä perustekniikoita, sekä itsepuolustussovelluksia. Teknisen harjoittelun ohella kehitetään fyysistä kuntoa sekä mielen lujuutta. Kokonaisuutena valmistetaan kehoa ja mieltä karateharjoitteluun. Mitän esitietoja tai taitoja et tarvitse. Kaikki aloitetaan alkeista. Tärkeintä on asenne ja aito halu oppia.

  Lisätietoja ja ilmoittautumiset peruskurssille:
  Tomi Kauhajärvi, tomi.kauhajarvi@gmail.com / puh. 050 349 5957

  Harjoituspaikat ja -ajat

  • Keskiviikko 17.30 - 19.30 Lukion peilisali
  • Perjantai 17.30 - 19.30 Lukion peilisali

  Opettajat/Ohjaajat

  • Tomi Kauhajärvi, 1.dan

  Lisätietoja

  Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä.

  Harjoittelumme tavoitteisiin ja sisältöön voit tutustua tarkemmin täältä