KBF logo

Kokusai Butokukai Finland

Seikado - Seinäjoki

Seuran esittely

Seinäjoen Karate-Do ry on perinteisen karaten harjoitteluun keskittynyt seura. Vuonna 1982 perustetulla Seikadolla on pitkät juuret Seinäjoen budoharrastajien keskuudessa. Harjoittelun pääpaino on karaten aseettomissa taidoissa perinteisen tyylin mukaan. Voit lukea lisää treenien sisällöstä sekä tavoitteista Harjoittelu-osiosta. 

Harjoituspaikat ja -ajat

  • Tiistai 18.00 - 20.00 Toukolanpuiston koulu (kaikki)
  • Torstai 17.00 - 18.30 Toukolanpuiston koulu (kaikki)
  • Perjantai 18.00 - 20.00 Pohjan koulu (vain vyölliset)

Opettajat/Ohjaajat

  • Tuomas Seilo, 3.dan
  • Tomi Kauhajärvi, 1.dan
  • Hannu Leppälä, 1.kyu

Haluatko mukaan?

Alkeiskursseja järjestetään kahdesti vuodessa, syyskuussa ja tammikuussa. Kurssin kesto n. 3kk, minkä jälkeen harjoittelu jatkuu yhteisissä harjoituksissa harjoitusohjelman mukaisesti. Kurssille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää kun saapuu paikalle oikeaan aikaan.

Kevään alkeiskurssi on täynnä. Seuraava alkeiskurssi alkaa syksyllä 2019.

Lisätietoja: info@karate-jutsu.fi tai puh. 050 349 5957 (Tomi K)

Harjoitukset tiistaisin klo 18-20 ja torstaisin 17-18.30. Varustuksena sisäliikuntavarustus, ei kenkiä. Ikäraja 13v. Kurssin hinta on 90 € (normaali 1/2 vuoden jäsenmaksu).

Alkeiskurssilla läpikäydään karaten keskeisimpiä perustekniikoita, sekä itsepuolustussovelluksia. Teknisen harjoittelun ohella kehitetään fyysistä kuntoa sekä mielen lujuutta.

Alkeiskurssin tarkoitus on antaa kokonaiskuva karateharjoittelun luonteesta. Noin 3kk kestävä kurssi päättyy valkoisen vyön kokeeseen ja tämän jälkeen harjoittelu jatkuu muun seuran mukana harjoitusohjelman mukaisesti.

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä.

Harjoittelumme tavoitteisiin ja sisältöön voit tutustua tarkemmin täältä

Aiemmin lajia harrastaneilla mahdollisuus tulla mukaan milloin vain, mikäli perustiedot- ja taidot ovat riittävällä tasolla. Ota yhteyttä niin sovitaan aloituksesta.