KBF logo

Kokusai Butokukai Finland

Kobukan - Helsinki

Kobukan on Helsingissä toimiva, perinteistä karatea harjoittava seura. Harjoittelumme päätavoitteet ovat kaikissa tilanteissa toimivan itsepuolustustaidon saavuttaminen ja kehittäminen, sekä jokaisen oman, kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen sekä terveyden ja kunnon ylläpitäminen.

Kobukan ry on osa Kokusai Butokukai Finlandia, jonka opetusmetodeihin se on toiminnassaan sitoutunut. Vuonna 2009 perustettu Kobukan toimii Helsingissä.

Voit lukea harjoittelun sisällöstä yleisemmin lisää Harjoittelu-osiosta.

Ohjaajat

  • Tapio Korhonen, 6. dan Renshi
  • Hanna Martikkala, 2. dan
  • Olli Hemminki 1. dan

Uudet oppilaat

Oletko kiinnostunut itsepuolustustaidoista? Tervetuloa karate-jutsun peruskurssille! Kurssilla opetellaan karaten perusliikkeitä kuten potkuja, lyöntejä, lukkoja, torjuntoja ja liikesarjoja, sekä aggression tunnistamista ja siihen reagoimista.

Kurssilla harjoiteltava karate-jutsu ei harjoita kilpailua varten, vaan kehittää terveyttä, kuntoa ja kykyä suojella omaa terveyttä kaikissa tilanteissa sekä edistää henkistä kasvua budon hengessä. Aiempaa kokemusta kamppailulajeista et tarvitse.

Ensimmäinen harjoituskerta on ilmainen. Kurssille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kurssin lopussa järjestettävä vyökoe kuuluu kurssin hintaan.

Lisätietoja saat osoitteesta info(at)karate-jutsu.fi. Tervetuloa yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Kurssifaktat

  • Paikka: Töölön kisahallin koreografiasali (Paavo Nurmen kuja 1, Helsinki)
  • Aika: Keskiviikkoisin 13.9.–20.12.2017 klo 18.00–20.00
  • Hinta: 90€
  • Ikäraja: 15 vuotta
  • Varustus: Verkkarit, t-paita ja vesipullo, lisäksi halutessasi sisäkengät
  • Kokoontuminen: Kurssin aloituspäivänä kokoonnumme Töölön Kisahallin kahviossa 15 min ennen harjoituksen alkua klo 17:45. Tunnistat meidät karatepuvuista. Jos olet estynyt ensimmäisellä harjoituskerralla, pyytäisimme ottamaan yhteyttä osoitteeseen info(at)karate-jutsu.fi. Näin saamme varmistettua, että löydät perille seuraavilla harjoituskerroilla.

Aiempaa kokemusta omaavat oppilaat. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta karaten harjoittelusta, voit joko tulla peruskurssillemme tai ottaa meihin yhteyttä (info(at)karate-jutsu.fi), jolloin voimme keskustella juuri sinulle parhaasta tavasta osallistua toimintaamme.

Lisätietoja Kobukan ry:stä.